Little Happy – et univers til børnefamilierne

Little Happy – et univers til børnefamilierne

Little Happy – et univers til børnefamilierne

Hos LittleHappy kan du finde de bedste produkter til din børnefamilie. Et af vores mest populære produkt er vores legetæppe fra Filibabba. Filibabba er et brand, som er kendt for at have gode produkter, som er lavet i meget gode materialer. Hos LittleHappy er alle brands nøje udvalgt sådan, at du som kunde oplever den højeste kvalitet og tilfredshed.

Hos Little Happy er alle vores priser i børnehøjde, sådan at alle familier har mulighed for at give deres barn den bedste barndom. Man kan vælge at købe produkterne til normalpris eller blive medlem og spare i gennemsnit 45%. Hos Littlehappy kan du finde gaver til dine børn, fætter, kusine, børnebørn, oldebørn osv. Det er noget til alle børn på hjemmesiden.


Find de bedste produkter til dit barn

Hos LittleHappy gør vi også meget umage med at finde de bedste produkter til vores kunder. Nogle af vores anbefalinger er legetæppet fra Filibabba, som er et multifunktionelt tæppe, som kan bruges på mange forskellige måder. Sutter fra BIBS er også et must-have til din baby, de er i høj kvalitet og fås i mange forskellige former og farver. Til sidst har vi bObles elefant, den er super god til alle aldre og perfekt, når motorikken skal trænes.

  • Legetæppe fra Filibabba: Legetæppet fra Filibabba er et multifunktionelt produkt, som kan bruges på mange forskellige måder. Det skaber et perfekt område, som dit barn kan lege på. Tæppet har en perfekt størrelse og så er det dejlig blødt. Hvis dit barn har svært ved at sove uden en forælder i nærheden er dette tæppe perfekt. Det kan nemt placeres hvor resten af familien er og tæppets gode kvalitet sikre, at din baby vil sove godt på det.
  • Sutter fra BIBS: Sutter fra BIBS er super gode, hvis du ønsker at give dit barn en god kvalitets sut. Når du køber fra BIBS er du også med til at støtte op omkring deres værdier og det gode arbejde de gør, som fx at reducere deres CO2 udslip.
  • bOble elefant: bObles elefant er et af bObles mest populære produkter. Den kan bruges af alle aldersgrupper og er perfekt, hvis dit barn skal have trænet deres motorik. Elefanten er multifunktionel og det er kun fantasien, som sætter grænser, når man skal lege med den. Den kommer i to størrelser, som giver mindre børn mulighed for også at have sjov med bObles elefant.

 

Priser i børnehøjde

Hos LittleHappy kan du finde mange forskellige brands, som hver især har mange forskellige produkter. Ens for alle er, at de er lavet i høj kvalitet og med de bedste materialer. Hos LittleHappy er priserne i børnehøjde sådan, at alle familier ligegyldig indkomst, kan være med og give sit barn den bedste start på livet samt en god barndom.

Vi tror på, at ved at give børnefamilier landets bedste priser, giver vi flere familier muligheden for at finde de produkter, de mener, er de bedste til deres børn.

Når du handler hos LittleHappy kan du selv bestemme om du vil betale normalpris eller medlemspris. Med et medlemskab betaler du et vis beløb hver måned og på den måde kan du spare penge på længere sigt. Du vil i gennemsnit med et medlemskab spare 45% på vores produkter.

administ