BeeOrganic.dk med lager nær Hobro

BeeOrganic.dk med lager nær Hobro

I 2021 åbnede en ny kosttilskudsforretning i Råsted – 15 kilometer syd for Hobro. De gør primært i propolis kosttilskud og råhonning, men det er muligt at finde andre produkter også. For eksempel fiskeolie fra Møllers Tran. Inden du tager bilnøglerne og kører sydpå, skal det siges at de kun har lager og desværre ingen fysisk butik. Man kan bestille på deres hjemmeside BeeOrganic.dk og opnå fri fragt. Har man spørgsmål til deres produkter eller forsendelse, er det muligt at komme i kontakt med dem. Tendensen med færre fysiske butikker, og flere online butikker fortsætter – men alt i alt en super spændende forretning med super spændende produkter.

Konceptet hos BeeOrganic er klart og tydeligt ”sund livsstil og beskyttelse af bi naturen”. Udover at være en netbutik, er det samtidig spændende blog læsning om bl.a. propolis, royal gele, bibrød og apiterapi. Der er få mennesker som er fuld bevidst om, hvad apiterapi og bibrød er og hvad det gør godt for. Du kan i deres blog læse meget om disse produkter som forekommer i naturen. Vi er blevet klogere på hvad bibrød er for en størrelse.

Ejerne af BeeOrganic er Guler Gultekin og Ertugrul Gultekin med baggrund indenfor apotek og kosttilskud branchen. Med rødder og produkter fra Tyrkiet, har de formået at skabe en niché forretning, som henvender sig til en særlig målgruppe. Både kosttilskud og plejeprodukterne udmærker sig ved, at de er 100% naturlige, uden kemiske tilsætningsstoffer samt at det er miljørigtige og bæredygtige produkter. Det afspejler sig i prisen i forhold til de traditionelle kosttilskud produkter, men de ambitiøse indehavere garanterer kvaliteten og effekten ved indtag. På trods af det, skulle priserne være lavt sat. For at give et eksempel, sammenligner de deres Bee&You råhonning med Manuka honning. En typisk manuka honning, som har mindre ernæring koster mere end deres råhonning, som både indeholder gele royal og propolis.

Vi har ikke fået testet produkterne endnu, men på trustpilot får de især ros for deres propolis og shampoo bar produkter – og selvfølgelig deres gode kundeservice.

I en tid, hvor vi i samfundet går mere og mere op i bæredygtighed og økologiske produkter, vækker BeeOrganic vores interesse og det er os en stolthed at den ligger tæt på Hobro selvom der ikke er en fysisk butik. Fordelen ved at der ikke er en fysisk butik, er at priserne kan holdes lave. Så sparer de på medarbejdere og ekstra husleje.

administ