Nordjyderne renoverer badeværelserne som aldrig før

Nordjyderne renoverer badeværelserne som aldrig før

Vores kunder kan generelt godt lidt at følge de nyeste trends, men aldrig har det været nemmere, og aldrig har det været sværere, at vælge fliser til sit badeværelse, udtaler, Kim Grünewald, Showrooms ansvarlig for Dansk Flise Lagers showroom i Aalborg, og forsætter:

Det kan være svært at vælge
I vores Aalborg afdeling har vi ofte kunne opleve de nordjyske kunders frustrationer. Der er alt for mange fliser at vælge imellem, og frustrationen kan ofte ligge i størrelser, farver og udtryk. Skal badeværelset fremstå minimalistisk?, eller er ønsket måske en sydlandsk ”hule”, hvor den varme glød og det rustikke spil er i højsædet. Det kan være svært og vælge, og valget bliver ikke nemmere hvis husets beboere, ikke er enige om badeværelsets stil og udseende.

Den røde tråd
Ofte er det sådan, at husets stil føres videre til badeværelset, således der er en gennemgående rød tråd i huset. Er der tale om et nybyggeri, vælges der ofte den samme flise i hele huset. Måske i flere størrelser, men i samme farve, udtryk osv. Lidt anderledes er det, hvis det blot er badeværelset som skal renoveres. Ofte er ønsket samme stil som huset, men opgraderet til tidens trends, og det kan gøres på mange måder.

Måske er badeværelset der skal renoveres 15 – 20 år gammelt, og dermed monteret med mindre fliser, og med datidens udtryk og farver. Dengang var udvalget af fliser lille, og kvaliteten mindre god.

 

Storformatfliser er eftragtede
I dag er sagen en anden. Hos Dansk Flise Lager i Aalborg efterspørger kunderne, uanset om det er renovering eller nybyg, storformat fliser. Primært i størrelserne 60×60 / 60×120 / 80×80 / 100×100. Oftest går faktisk mange af vores kunder fra Nordjylland med det sikre valg, som f.eks fliser i grålige farver med beton look, eller beige- / sandfarvede stenlook.

Vores erfaring i Nordjylland viser os dog også at rigtig mange kunder gør sig i dag umage med at designe deres eget badeværelse, for badeværelset må i dag gerne være et oplevelsesrum, og ikke som før, hvor det bare var et rum hvor man klarer det fornødne og går i bad. Heldigvis for nye råmaterialer og teknologier, er det i dag muligt at producere fliser som er helt unikke i form af farver, naturens materialer, kobberlook, metallook, trælook osv.

Flere renoverer
Vi får i Aalborg også ofte forespørgsler efter de store slabs / helvægsfliser som aldrig før. Fliser som er op til 270 cm. Det betyder én flise – én væg. Disse store fliser giver ultimative visuelle oplevelser, og gør badeværelset til noget helt særligt. Samtidig bliver den daglige rengøring en leg.

Vores statistik og tal, viser os at Covid-19 tiden uden tvivl har været med til at fremrykke mange renoveringer, og at nordjyderne har især købt rigtig mange fliser til badeværelserne.

administ