Gode nyheder: Erhvervskonto priser er lavere end før

Gode nyheder: Erhvervskonto priser er lavere end før

Danske iværksættere kan se frem til at få en billig erhvervskonto, hvis de får den hos Nykredit igennem samarbejdspartneren Dinero. Dette er en meget god nyhed for danske iværksættere. Dinero er kendt for deres regnskabsprogram, anvendt af mange danske virksomheder. Specielt de små virksomheder, da programmet er gratis. Vælger man dog at opgradere til Dinero Pro, kan man se frem til at få en erhvervskonto til bare 1000 kroner i oprettelse og 99 kroner om måneden. Dette er en meget konkurrencedygtig pris, hvis man sammenligner med andre banker her.

 

Dinero er dog ikke den eneste relativt nye spiller på det danske med for erhvervskonti. Nej, Lunar (tidligere kendt som LunarWay) startede også med at tage imod virksomheder som kunder for et godt stykke tid siden med deres Lunar Business Solo og Lunar Business Grow pakker. Da de udkom, var de lidt billigere end de er på nuværende tidspunkt. De er dog stadigvæk relativt billige, fordi man ikke skal betale mange penge for oprettelse med det samme.

 

Inde på Dineros hjemmeside har de lavet en sammenligning mellem erhvervskonto hos Nykredit igennem Dinero og Lunar. Her ses der, at hvis man sammenligner “Nykredit med Dinero Pro” med “Lunar Solo”, så er førstnævnte næsten 1500 kroner billigere end sidstnævnte (over 2 år). Dette er faktisk mange penge, da mange af deres kunder er iværksættere.

 

Både Dinero og Lunar har gjort, at der måske er udsigt til billigere erhvervskonti i fremtiden. De har sat fokus på, at der er huller i markedet ved netop af dække dem.

 

Overraskende store forskelle i pris

Man skulle tro, at der næsten var samme priser i alle danske banker, da de reelt set tilbyder meget ens produkter til små virksomheder. Hvad har man brug for? Et kontonummer og netbank er svaret for de fleste. Inde på hjemmesiden, vi har linket til tidligere, kan du se, at den billigste erhvervskonto koster 0 kr. i oprettelse, hvor den dyreste kommer op på 5000 kr. i oprettelse. Der er selvfølgelig altid et “catch”, hvis man skal have den helt billige eller gratis oprettelse. For Lunar gør det sig gældende, at du binder dig i et år ad gangen. Dinero har forskellige oprettelsesgebyrer, afhængigt af det abonnement, du har hos dem. Du kan derfor komme op og betale 4000 kr. i oprettelse hos Dinero, hvis du ikke er betalende kunde (dvs. Pro abonnement).

 

Der eksisterer også et alternativ til danske banker, og det er udenlandske banker. Disse tilbyder en gratis erhvervskonto og en masse funktioner, uden at skulle betale gebyrer for disse. Mange spørger, hvordan det er muligt, og om det er muligt for danske virksomheder at anvende disse. Det er muligt at anvende disse, men de bliver ikke din virksomheds NemKonto som standard.

administ