Kom nemt i form med en Nishiki cykel

Kom nemt i form med en Nishiki cykel

Sommeren er over os, og det betyder tid til at optage nye hobbyer, vejr til at være udenfor og lysten til at få en strandklar sommerkrop. En motionsform, der dækker alle tre ting, og som flere og flere danskere finder sjov at begynde på, er cykling. Med en Nishiki cykel, kan du nemt, hurtigt og relativt billigt komme i gang med at cykle de danske landeveje tynde. Så hvis du drømmer om at suse afsted ligesom cykelrytterne fra Tour de France, er en Nishiki cykel et godt sted at starte.

Hvorfor en Nishiki cykel

Nishiki cykler er kendt for at have god værdi for pengene. De har alt det udstyr, der er brug for, hvilket betyder, at de er skabt til et liv i bevægelse. De er samtidig ikke særligt dyre, hvilket gør dem til en god starter cykel, hvis du først lige er begyndt at cykle for sportens skyld. En Nishiki cykel gør det nemt og sjovt at komme i form. På den måde bliver træningen ikke en pligt, men en hobby som du har lyst til at bruge masser af tid og kræfter på. Intet slår følelsen af at suse afsted i den danske sommersol med en let brise i håret. Nishiki cykler laver både herrer-, dame- og børnecykler. De laver både træningscykler, der er gode til, hvis du gerne vil dyrke cykling som seriøs sportsgren. Hvis du derimod bare gerne vil cykle til f.eks. arbejde eller på indkøb, for at få lidt motion ind i hverdagen, laver Nishiki også et udvalg af hybrid-cykler, der bygger en bro mellem hverdag og fritid, så du kan bruge den i flere aspekter af din hverdag.

Cykling er sundt

Der er mange grunde til, at det er sundt at cykle. Den første er, at det er motion og motion er godt for helbredet. Der er lavet tusindvis af undersøgelser, der viser, at cykling forbedrer helbredet. Dette skyldes både motionen, men også den friske luft, der følger med en cykeltur. Udover disse kommer man i bedre form af at cykle, da det giver god konditionstræning. Udover at være sundt for dig og din krop og dit mentale helbred, er cykling også sundt for miljøet. Hvis man tager cyklen på arbejde hver dag, kan man skære gevaldigt ned på CO2-udledningen, som man ellers ville have udledt via sin bil. Dette er en af grundene til at den danske stat har kørt flere kampagner om at cykle mere. Men en vigtig grund er også, at cykling faktisk er så godt for helbredet, at det viser sig, at man får markant færre sygedage, hvis man cykler regelmæssigt. Der er altså et hav af gode grunde til at få skaffet sig en cykel og komme ud på vejene straks.

administ