Lær mere om Dogecoin her

Lær mere om Dogecoin her

Du har sikkert mødt ordet Dogecoin før, da det har været nævnt meget i medierne i de seneste år. Men har du nogensinde overvejet, hvad det er, eller hvad du kan anvende Dogecoin til? Der er nemlig mange grunde til at Dogecoin bør blive undersøgt nærmere. Det er både en interessant historie, samt en mulig interessant investering for dig, hvis du går og overvejer at investere online. Du kan læse meget mere om Dogecoin online, men herunder får du en kort introduktion til hvad Dogecoin egentlig er, og hvad du kan anvende Dogecoin til. Dogecoin kurs bør du holde øje med.

En joke som steg i værdi

Kryptovaluta er en online valuta som handles uafhængigt af banker. Dogecoin blev startet som en joke af en kryptovaluta, som hurtigt steg i værdi og blev handlet online. Fra start blev Dogecoin kategoriseret som en meme-mønt, da prisen på Dogecoin konstant afhænger af, hvor meget omtale den havde på sociale medier. Det vil sige at udbud og efterspørgsel på Dogecoin fra start har været baseret på, hvor meget Dogecoin har været dækket i medierne og på sociale medier.

Blot det seneste år er Dogecoin steget 10.000% i værdi, da den er blevet nævnt i sociale medier mange gange. Særligt har Elon Musk, stifter af Tesla og SpaceX, kommenteret på Dogecoin flere gange. Han har blandt andet kaldt det hans favorit og proklameret sig som ’The Dogefather’, og hver gang har værdien på Dogecoin steget gevaldigt. Senest er det blevet proklameret, at i 2022 vil SpaceX sende en satellit ved navn DOGE-1 til månen, og denne er fuldstændig betalt med Dogecoin. Så hvad der startede som en joke er blevet værdifuldt nu.

Investering i Dogecoin

På grund af de ustabile faktorer, som definerer prisen på Dogecoin, kan det være svært at forudse, hvorvidt en investering i Dogecoin vil vokse eller ej. Kigger man på den generelle tendens, så er Dogecoin kurs steget siden start. Men hvis man undersøger nøjere, så er prisen meget svingende, og dermed tyder det på, at værdien fortsat vil være ustabil. Der er nogle som mener, at den vil stige mere med tiden, og hvis dette er sandt, så vil en investering i Dogecoin kunne give en god udbetaling. Omvendt er der andre som mener, at den kun vil falde, og dermed vil en investering ikke være særlig givende.

Fordi der ikke er nogle garantier ved investeringer, så er det aldrig sikkert hvordan markedet vil gå. Du kan dog læse meget mere om Dogecoin online og researche, og dermed vil du bedre kunne vurdere om du bør investere, eller blive stærkere i at administrere dine investeringer i Dogecoin. For hvem ved – måske værdien pludselig stiger igen, og pludselig vil en god investering opstå.

 

administ