Sådan kommer du godt igang med din e-cig

Sådan kommer du godt igang med din e-cig

Det er blevet mere og mere populært at benytte sig af e-cigaretter i stedet for at ryge almindelige cigaretter.

Der er da også mange fordele ved de elektroniske cigaretter heriblandt, at mængden af giftstoffer reduceres betydeligt.

Der er også den store fordel, at e-cigaretter faktisk er billigere end almindelige cigaretter.

Du vil kunne spare 10.000 kr. om året, hvis du normalt ryger 20 cigaretter om dagen. Så det vil klart være noget du kan mærke i din hverdag.

Overgangen fra almindelige cigaretter til e-cigaretter

Noget af det, der ofte gør det vanskeligt at stoppe med at ryge, er den vanedannende nikotin. Det er imidlertid ikke nikotinen i sig selv, der er skadelig for kroppen.

Det er faktisk de giftstoffer, som frigives ved cigaretter såsom kulilte og tjære. Når man stopper med at ryge almindelige cigaretter og går over til e-cigaretter vil man inden for en kort periode mærke forskel på egen krop. Allerede indenfor en uge vil man mærke at ens smags- og lugtesans forbedres.

Efter 3 måneder bliver ens lungefunktion forbedret. Der sker også andre ting i kroppen som ikke umiddelbart kan mærkes.

Der sker det, at kulilten forlader kroppen efter 8 timer, det meste af nikotinen er ude af kroppen efter 5 dage, hvis man anvender e-cigaretter uden nikotin, og efter 12 måneder vil ens risiko for udvikling af hjertekarsygdomme være op mod halveret.

Kom godt fra land med e-smøgerne

Der er mange produkter at vælge imellem, når man skal i gang med at dampe e-cigaretter. Når du skal anskaffe dig en e-cigaret, skal du først og fremmest anskaffe dig et batteri, drip tips, coils og væskebeholder.

Det lyder måske svært at overskue, men der findes mange udbydere, der sælger all-in-one produkter, så du ikke skal finde alle små dele. Der findes bl.a. all-in-one produkter, der særligt egner sig til nye dampere. Det kan være værd at gå lidt på udkig efter.

Blandt de forskellige all-in-one produkter, kan man finde forskellige designs, så man samtidig ser smart ud. Herefter skal man vælge den væske, man gerne vil dampe.

Her kan man få en masse forskellige smage bl.a. menthol, tobak, æble, jordbær, eksotiske frugter, blåbær, tyggegummi, kaffe, chokolade, cola osv. Hvis det er svært at vælge, kan man heldigvis købe en smagspakke indeholdende 5 forskellige smage, så man får muligheden for at prøve lidt forskelligt. Man kan købe væsker både med og uden nikotin.

administ