Tanker om boblefolie og dets miljømæssige påvirkning

Tanker om boblefolie og dets miljømæssige påvirkning

Det er ingen hemmelighed, at plastik er en af de allerstørste klimasyndere vi har. Derfor er det også vigtigt, at vi sparer på plastikken alle de steder vi kan.

Hvis du har en forretning, der sender skrøbelige genstande, kunne du derfor overveje at skifte til en grønnere alternativ. Hvis du er afhængig af boblefolie behøver du dog ikke gå helt fra denne løsning.

Du kan i stedet begynde at investere i en mere grøn boblefolie. Det giver også et bedre indtryk på dine kunder, når de kan se at du tager aktive valg hvad angår klimakampen. Hvis du gerne vil begynde at bruge et mere grønt alternativ, kan du se udvalget af boblefolie her.

Hvordan bliver du mere grøn i dine forsendelser?

Hvis du er afhængig af boblefolie, og gerne vil være mere grøn er det forskellige ting du kan gøre. Du kan for eksempel bruge noget bobleplast, der er lavet af genbrugsmaterialer, og kan genbruges igen og igen.

På den måde støtter du ikke en industri, der pumper mere og mere plastik ud i verdenen. Derudover kan du også bidrage til, at din egen bobleplast bliver genbrugt, og ikke ender i et af havende eller andet.

Det er selvfølgelig ingen løsning at skære boblefolie helt ud af sin forretningsmodel, men det er vigtigt, at man tænker over hvordan man kan blive bedre til at bruge mindre plastik. Et andet alternativ kunne være at benytte sig af en mere miljøvenlig model, der ikke indeholder så meget plast. Du kan se et udvalg af boblefolie her.

Vis dine kunder, at du er klima bevidst

Klimadebatten har efterhånden været på de flestes læber i lang tid nu. Derudover er der også flere og flere, der er begyndt at tage aktive valg, hvad angår deres forbrug, og hvordan de bliver mest mulige klimavenlige.

Derfor er det vigtigt, at du sender et signal til dine kunder om, at du tænker over hvilken effekt du har på klimaet.

Det gør ikke alene købsoplevelsen bedre for dine kunder, men du øger også chancen for, at de får lyst til at komme tilbage.

Nogle gange skal der ikke mere til, end at være mere bevidst om sin brug af plast og det kan man blive ved at benytte sig af genbrugs materialer.

Dit firma vil også kunne se på bundlinjen, at i har investeret i en grønnere fremtid. På den måde vinder alle.

administ